Loc de joaca

HAI LA JOACA!

Va asteptam cu drag la YELLOW PLACE - loc de joaca si petreceri copii in Galeriile Titan, sector 3, Bucuresti. Am amenajat cu dragoste si grija un spatiu in care copiii se pot juca intr-un mediu sigur cu jocuri si jucarii potrivite fiecarei varste, sub atenta noastra indrumare.

Siguranta este pe primul plan la Yellow Place!

Susținem și ne aliniem deciziilor și recomandărilor impuse de autoritățile competente, așa că din 12 martie 2020 locul de joacă Yellow Place isi intrerupe temporar activitatea. Mulțumim pentru înțelegere și să ne revedem sănătoși !

Copiii care nu au implinit 3 ani trebuie sa ramana insotiti de parinte sau persoana care i-a adus in spatiu.

Confortul si siguranta copiilor in spatiul de joaca, mentinerea curateniei, a diversitatii jucariilor si echipamentelor de joaca sunt foarte importante pentru noi. Spatiul, jucariile si echipamentele de joaca sunt dezinfectate zilnic cu solutii sigure pentru copii. Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti. Nu este permis accesul copiilor care prezinta simptome de raceli, viroze, boli contagioase, etc. sau igiena deficitara.

Accesul în spatiul de joaca se face după ce achitati la receptie in avans contravaloarea a minim 1 ora de joaca, adica :

14 lei / 1ora – luni – joi si vineri pana la ora 16.00

18 lei / 1ora – vineri dupa ora 16.00, sambata, duminica si sarbatori legale

In functie de timpul petrecut in spatiu, pentru ce depaseste 1 ora se achita:

7 lei / 30 minute – luni – joi si vineri pana la ora 16.00

9 lei / 30 minute  –  vineri dupa ora 16.00, sambata, duminica si sarbatori legale

Pe baza cardului de fidelitate se acordă o reducere de 10% ( la 9 ore platite a 10-a este gratuita).

Grupurile organizate la joaca beneficiaza de o reducere de 10%.

!!! * Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti.

loc de joaca Yellow Place

Distractia e garantata!

Yellow Place - loc de joaca si petreceri copii este spatiul ideal pentru copilul tau. Mare si curat, prietenos cu copiii mici, cu jocuri si jucarii diverse si echipamente profesionale, personal atent si dedicat.

Va asteptam cu o structură modulara de joaca pe 2 nivele, trambulina, piscina mare cu bile, tobogan, plusuri, jocuri de constructie, masinute actionate cu picioarele, Lego Duplo, traseu de tren, papusi, masini de curse, puzzle-uri, panouri de joaca de perete, multe alte jocuri si jucarii potrivite pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 9 ani.

Toate dotarile din cadrul locului de joaca sunt gandite pentru a stimula dezvoltare psihomotrică şi polisenzorială a copiilor, a abilitatilor sociale, inteligentei si increderii in propriile forte.

Confort, curatenie si siguranta

Spatiul, jucariile si echipamentele de joaca sunt dezinfectate zilnic cu solutii sigure pentru copii, cu actiune tripla: bactericida, fungicida si virucida. Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti. Pentru siguranța la joaca nu este permis accesul copiilor care prezinta afectiuni medicale, inclusiv raceli, viroze, boli contagioase, etc. sau igiena deficitara. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau motricitate trebuie insotiti de un adult, care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.

Cititi cu atentie Regulamentul de functionare afisat la intrare si explicati-l si copilului dumneavoastra. Achitarea tarifului de intrare reprezinta acceptarea implicita a prevederilor acestuia.

Nu este permis accesul cu mancare sau bauturi in spatiul de joaca.

Toate echipamentele de joaca sunt fabricate in tari europene sau SUA, au certificate de conformitate si respecta standardele europene EN 1176 si EN 1177 cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului inconjurator.

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi mocheta de 1 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si joaca, sunt moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb socurile la impact.

"Copiii au nevoie sa fie IUBITI, sa li se acorde INCREDERE, sa fie LIBERI sa traiasca experientele vietii, au nevoie de STIMULARE si au nevoie sa fie INVATATI."