Loc de joaca

HAI LA JOACA!

Va asteptam cu drag la YELLOW PLACE - loc de joaca si petreceri pentru copii. Am amenajat cu dragoste si grija un spatiu in care copiii se pot juca intr-un mediu sigur cu jocuri si jucarii potrivite fiecarei varste, sub atenta noastra indrumare.

Copiii care nu au implinit 3 ani trebuie sa ramina insotiti de parinte sau persoana care i-a adus in spatiu.

LUNI – VINERI
WEEKEND & SARBATORI
28 lei /zi
14 lei / 1 ora
38 lei / zi

* In cazul in care optati pentru tariful pe zi puteți scoate copilul în afara spațiului de joacă și vă puteți întoarce ori de câte ori doriți pe parcursul aceleiași zile. Accesul se face pe baza brățării ce îi este oferită la intrarea în locul de joacă. Oferim copiilor apa plata gratuit.

** La 5 intrari la locul de joaca achitate integral a 6-a este GRATUITA.

*** Pentru intrările după ora 20.15 se achită jumătate din tariful zilei, în limita locurilor disponibile.

****Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Sunteti ocupati in timpul saptamanii si nu puteti sta mai mult timp la joaca? Aveti optiunea ca, de luni pana vineri, sa achizitionati 1 ora la locul de joaca, pentru care achitati 14 lei/copil. Daca timpul petrecut la noi depaseste 1 ora se achita tariful valabil toata ziua, adica 28lei/copil.

Distractia e garantata!

Va asteptam cu o structură modulara de joaca pe 2 nivele, trambulina, piscină cu bile, tobogan, plusuri, jocuri de constructie, masinute actionate cu picioarele, Lego Duplo, traseu de tren, papusi, masini de curse, puzzle-uri, panouri de perete, multe alte jocuri si jucarii potrivite pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani. In zona dedicată activitatilor creative am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde gazduim seri de citit povesti, desenam și ne distram. Toate dotarile din cadrul locului de joaca sunt gandite pentru a stimula dezvoltare psihomotrică şi polisenzorială a copiilor, a abilitatilor sociale, inteligentei si increderii in propriile forte.

Confort, curatenie si siguranta

La Yellow Place spatiul, jucariile si echipamentele de joaca sunt dezinfectate zilnic cu solutii sigure pentru copiiSpatiul, jucariile si echipamentele de joaca sunt dezinfectate zilnic cu solutii sigure pentru copii, cu actiune tripla: bactericida, fungicida si virucida. Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Pentru siguranța la joaca nu este permis accesul copiilor care prezinta afectiuni medicale, inclusiv raceli, viroze, boli contagioase, etc. sau igiena deficitara. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau motricitate trebuie insotiti de un adult, care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.

Cititi cu atentie Regulamentul de functionare afisat la intrare si explicati-l si copilului dumneavoastra. Achitarea tarifului de intrare reprezinta acceptarea implicita a prevederilor acestuia.

Nu este permis accesul cu mancare sau bauturi in spatiul de joaca.

Toate echipamentele de joaca sunt fabricate in tari europene sau SUA, au certificate de conformitate si respecta standardele europene EN 1176 si EN 1177 cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului inconjurator.

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi mocheta de 1 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sunt moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb socurile la impact.

Din 31 martie suntem mai aproape de nevoile dvs cu un sistem de tarifare mai flexibil si mai practic:

Accesul în spațiul de joacă se va face după ce achitați la recepție în avans contravaloarea a minim 1 ora de joacă, adică :

12 lei / 1ora – luni – joi și vineri până la ora 16.00

16 lei / 1ora – vineri după ora 16.00, sâmbătă, duminică și sărbători legale

În funcție de timpul petrecut în spațiu, pentru ce depaseste 1 ora se achită:

6 lei / 30 minute – luni – joi și vineri până la ora 16.00

8 lei / 30 minute  –  vineri după ora 16.00, sâmbătă, duminică și sărbători legale

Pe baza cardului de fidelitate se acordă o reducere de 10% ( la 9 ore plătite a 10-a este gratuită).

"Copiii au nevoie sa fie IUBITI, sa li se acorde INCREDERE, sa fie LIBERI sa traiasca experientele vietii, au nevoie de STIMULARE si au nevoie sa fie INVATATI."