Loc de joaca

HAI LA JOACA!

Va asteptam cu drag la YELLOW PLACE - loc de joaca si petreceri pentru copii. Am amenajat cu dragoste si grija un spatiu in care copiii se pot juca intr-un mediu sigur cu jocuri si jucarii potrivite fiecarei varste, sub atenta noastra indrumare.

Copiii care nu au implinit 3 ani trebuie sa ramina insotiti de parinte sau persoana care i-a adus in spatiu.

Din 31 martie suntem mai aproape de nevoile dvs cu un sistem de tarifare mai flexibil si mai practic:

Accesul în spatiul de joaca se face după ce achitati la receptie in avans contravaloarea a minim 1 ora de joac, adica :

12 lei / 1ora – luni – joi și vineri pana la ora 16.00

16 lei / 1ora – vineri duaă ora 16.00, sambata, duminica si sarbatori legale

În funcție de timpul petrecut în spațiu, pentru ce depaseste 1 ora se achită:

6 lei / 30 minute – luni – joi și vineri până la ora 16.00

8 lei / 30 minute  –  vineri după ora 16.00, sâmbătă, duminică și sărbători legale

Pe baza cardului de fidelitate se acordă o reducere de 10% ( la 9 ore plătite a 10-a este gratuită).

Pentru grupuri organizate la joaca se acorda o reducere de 10%.

Din 15 iunie, pe toata perioada vacantei de vara, la completarea unui cartonas de fidelitate primiti 2 ore gratuit la locul de joaca.

!!! * Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Distractia e garantata!

Va asteptam cu o structură modulara de joaca pe 2 nivele, trambulina, piscină cu bile, tobogan, plusuri, jocuri de constructie, masinute actionate cu picioarele, Lego Duplo, traseu de tren, papusi, masini de curse, puzzle-uri, panouri de perete, multe alte jocuri si jucarii potrivite pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani. In zona dedicată activitatilor creative am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde gazduim seri de citit povesti, desenam și ne distram. Toate dotarile din cadrul locului de joaca sunt gandite pentru a stimula dezvoltare psihomotrică şi polisenzorială a copiilor, a abilitatilor sociale, inteligentei si increderii in propriile forte.

Confort, curatenie si siguranta

La Yellow Place spatiul, jucariile si echipamentele de joaca sunt dezinfectate zilnic cu solutii sigure pentru copiiSpatiul, jucariile si echipamentele de joaca sunt dezinfectate zilnic cu solutii sigure pentru copii, cu actiune tripla: bactericida, fungicida si virucida. Purtarea sosetelor este obligatorie atat pentru copii cat si pentru adulti.

Pentru siguranța la joaca nu este permis accesul copiilor care prezinta afectiuni medicale, inclusiv raceli, viroze, boli contagioase, etc. sau igiena deficitara. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau motricitate trebuie insotiti de un adult, care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.

Cititi cu atentie Regulamentul de functionare afisat la intrare si explicati-l si copilului dumneavoastra. Achitarea tarifului de intrare reprezinta acceptarea implicita a prevederilor acestuia.

Nu este permis accesul cu mancare sau bauturi in spatiul de joaca.

Toate echipamentele de joaca sunt fabricate in tari europene sau SUA, au certificate de conformitate si respecta standardele europene EN 1176 si EN 1177 cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului inconjurator.

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi mocheta de 1 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sunt moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb socurile la impact.

"Copiii au nevoie sa fie IUBITI, sa li se acorde INCREDERE, sa fie LIBERI sa traiasca experientele vietii, au nevoie de STIMULARE si au nevoie sa fie INVATATI."