Termeni si conditii

Termeni si conditii utilizare site

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale site-ului nostru, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în contextul utilizarii site-ului nostru. Societatea nostra va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Site-ul www.loc-de-joaca.ro este website-ul oficial al companiei SC YELLOW PLACE SRL. Termenii si conditiile de utilizare se refera strict la acest site si sunt valabile pentru toti utilizatorii acestuia. Fotografiile, imaginile, textele expuse sunt proprietatea SC YELLOW PLACE SRL sau a colaboratorilor sai, care au autorizat utilizarea lor.

Continutul site-ului www.loc-de-joaca.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat sau copiat. Imaginile folosite sunt cu titlu de prezentare. Compania isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza informatiile de pe site, in special serviciile sau solutii oferite.

Compania SC YELLOW PLACE SRL oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul, se va oferi automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor sale.
SC YELLOW PLACE SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării siteului.
Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/serviciile disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către SC YELLOW PLACE SRL și colaboratorii/afiliații sai.

Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către SC YELLOW PLACE SRL, la adresa de email office@loc-de-joaca.ro, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.